Bestuur

Hans ter Borgh (voorzitter) is een onafhankelijk adviseur voor strategische vraagstukken en fusies & overnames te Vught. Hij is na zijn studie voor registeraccountant een groot aantal jaren partner geweest bij een Big 4 firma. Talentontwikkeling beschouwt hij als een wenselijke maatschappelijke motor en als een bijdrage aan individueel welzijn. Hij draagt graag bij aan de verbetering van de ontwikkelingskansen van kwetsbare jongeren door het aanbieden van aanvullend onderwijs.

Rudolph Kroll (penningmeester) is afgestudeerd als econoom aan de universiteit van Tilburg met daarop aansluitend een voltooide postdoctorale opleiding bij het aan de Tilburgse universiteit verbonden TIAS instituut. Aanvullend heeft hij een tweetal U.S. certificaten op het vlak van financiële controle en audit behaald. In 2006 heeft hij bij INSEAD een aanvullende managementcursus gevolgd.
Na de start als creditmanager bij Rockwool is hij een groot aantal jaren actief geweest bij verschillende energiebedrijven als treasurer, riskmanager en auditor.  Sinds 1 februari 2013 is hij werkzaam bij SNS Bank waarbij hij een bijdrage levert aan de doelstelling om te bankieren met de menselijke maat. Rudolph Kroll is getrouwd en heeft twee zonen. In zijn woonplaats ondersteunt hij als voorzitter van de Zaltbommelse Tennisvereniging het lokale verenigingsleven.

Ivo Richaers (lid) is een van de oprichters van Studiekring en heeft daar jaren als ceo gewerkt. Inmiddels heeft hij Studiekring al een tijdje achter zich gelaten maar blijft hij bij deze doelgroep graag betrokken.  In de Verenigde Staten kwam hij als counselor in aanraking met een groep jongeren die veel hulp nodig hadden en daarmee zichtbaar groeiden in hun maatschappelijke positie. Dat werkte motiverend om met deze groep verder te werken.

Vrijwilligers

Yvet Blom – Regiomanager Rotterdam

René Strijbosch – Coördinator Den Bosch