Bestuur

Hans TerborghHans ter Borgh is zelfstandig fusie- en overname adviseur te Vught. Hij is na zijn studie accountancy een groot aantal jaren partner geweest in audit en consultancy bij een Big 4 firma. Talentontwikkeling beschouwt hij als een noodzakelijke maatschappelijke motor. Als vader van 2 kinderen staat hij als consument midden in het onderwijsveld. Een van zijn 2 volwassen zoons heeft ernstige leer- en gedragsproblemen gehad en daar is zijn betrokkenheid ontstaan met de problematiek van drop outs.

Ivo RichaersIvo Richaers is een van de oprichters van Studiekring en werkt daar momenteel als algemeen directeur. In de Verenigde Staten kwam hij als counselor in aanraking met een groep jongeren die veel hulp nodig hadden en daarmee zichtbaar groeiden in hun maatschappelijke positie. Dat werkte motiverend om met deze groep verder te werken. Hij is sinds zijn studie Engels aan de Universiteit Utrecht betrokken bij verschillende vormen van onderwijs. Al vrij snel heeft hij zicht gericht op aanvullend onderwijs en op de groei van Studiekring.

Rudolph Kroll is afgestudeerd als econoom aan de universiteit van Tilburg met daarop aansluitend een voltooide postdoctorale opleiding bij het aan de Tilburgse universiteit verbonden TIAS instituut. Aanvullend heeft hij een tweetal U.S. certificaten op het vlak van financiële controle en audit behaald. In 2006 heeft hij bij INSEAD een aanvullende managementcursus gevolgd.
Na de start als creditmanager bij Rockwool is hij een groot aantal jaren actief geweest bij verschillende energiebedrijven als treasurer, riskmanager en auditor.  Sinds 1 februari 2013 is hij werkzaam bij SNS Bank waarbij hij een bijdrage levert aan de doelstelling om te bankieren met de menselijke maat. Rudolph Kroll is getrouwd en heeft twee zonen. In zijn woonplaats ondersteunt hij als voorzitter van de Zaltbommelse Tennisvereniging het lokale verenigingsleven. Bij Talent-Plan vervult hij de rol van penningmeester.