Projectmedewerker Rotterdam

Werkzaamheden:

In Rotterdam is er een grote groep jonge mensen die om uiteenlopende redenen geen middelbaar school diploma hebben behaald. Stichting Talent-Plan zet zich hiervoor in met een groeiend aantal projecten. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken vrijwilliger die een bijdrage wil leveren aan de kansen van Rotterdamse jongeren. Samen met de projectleider zet je projecten op in Rotterdam Rijnmond en ondersteun je in de uitvoer hierbij. Als projectmedewerker besteed je je tijd aan contacten leggen met scholen, ROC’s en fondsen en met het organiseren, plannen en evalueren van projecten. Hiervoor is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, zowel in woord als in schrift.

Als projectmedewerker bij Stichting Talent-Plan kun je rekenen op afwisselend werk, in een werkomgeving die vrijheid en proactiviteit stimuleert en waar je jezelf kunt ontplooien en competenties verder kunt ontwikkelen.  Je krijgt een vaste werkplek in Het Industrie Gebouw aan de Goudsesingel en daarnaast ga je op pad met de projectleider naar scholen en ROC`s door de hele stad en omstreken.

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame ervaring en zet jij je graag in voor het vergroten van kansen van Rotterdamse jongeren? Schrijf dan je motivatie naar yvet@talent-plan.nl.

Wanneer:
De projecten lopen het hele schooljaar door. We vragen een minimale inzet van 1 dag per maand. De exacte tijdsinvestering en de werktijden kun je in overleg met de projectleider afstemmen. Door jou gemaakte kosten worden vergoed.